Mar02

Dissenyem plegats el teu futur en l'arqueologia

Ja s'ha obert el termini de preinscripció al Màster d'Estudis Avançats en Arqueologia per al curs 2020-2021 de la Universitat de Barcelona.

Primer període: del 10 de febrer al 18 d'abril de 2021 /  Segon període: del 20 d'abril al 21 de juny de 2021

El màster d'Estudis Avançats en Arqueologia de la Universitat de Barcelona ofereix una formació avançada en l'avantguarda dels estudis arqueològics actuals, que us permetrà apropar-te a l'arqueologia des d'una perspectiva diferent, aprofitant els darrers avenços metodològics i científics de què es disposa avui dia per respondre a qüestions relacionades amb l'arqueologia.

febrer11

Aquest curs 2020-2021, iniciem el programa de pràctiques extracurriculars del màster amb 6 alumnes inscrits

Master2021 02 11 005Estudiants del Màster d'Estudis avançats en Arqueologia inicien per primer any, el nou programa de pràctiques extracurriculars del màster, per a preparar-se per al seu futur professional i investigador. En  Guillem treballa a la seu de l'empresa d'Arqueologia d'Àtics s.l. supervisat per l'Esther Medina, en l'inventari de materials d'un jaciment gironí dels segles III-I ane i la Cristina, prepara material referencial de grànuls de midó a l'Institut Milà i Fontanals (CSIC), sota la supervisió de Juanjo García-Granero.

febrer05

La Universitat de Barcelona encapçala les universitats de l'estat en tots els rànkings internacionals de qualitat universitària.

La Universitat de Barcelona encapçala les universitats de l'estat en tots els rànkings internacionals de qualitat universitària. 

febrer19

Els i les estudiants del Màster d'Estudis avançats en Arqueologia continuen amb la formació pràctica, ara ha estat el torn dels pigments, tant importants en Arqueologia.

El Máster de Estudios avanzados en Arqueología, continua con sus contenidos prácticos. En el seminario dedicado al estudio de las materias colorantes, en el marco de la asignatura ‘Análisis de Materiales Cerámicos, Metalúrgicos y Otros Materiales Arqueológicos’ impartido por la profesora Dra. Àfrica Pitarch se llevó a cabo una primera parte teórica de presentación de los compuestos más empleados a lo largo de la historia -sus características físico-químicas, procesos de producción y usos-, y una segunda parte, práctica, donde se realizó la observación de algunos de los pigmentos azules más importantes. 

febrer10

Pràctica a la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona en relació amb la unitat didàctica 'El vidre antic'.

El passat divendres 5 de febrer els alumnes del Màster d'Estudis Avançats en Arqueologia que cursen l'assignatura 'Anàlisi de Materials Ceràmics, Metal·lúrgics i Altres Materials Arqueològics' van realitzar una pràctica a la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona en relació amb la unitat didàctica 'El vidre antic'.

Gen25

Sortida de camp al jaciment de l'Esquerda

En el desenvolupament docent de l'assignatura del Màster d'Estudis Avançats en Arqueologia, les i els estudiants d'aquest curs 2020-2021 han dut a terme la primera part de la pràctica relacionada amb l'arqueologia experimental, assignatura que coordina A. Pecci.

<<  1 2 3 4 5 [67 8 9 10  >>