Aquest màster s’adreça a graduats i llicenciats en Arqueologia i d’altres ensenyaments dels camps les ciències Humanes i Socials ...
Continua llegint

El màster permet seguir tres itineraris d’especialització:

- Bioarqueologia i Paleoambient
- Arqueologia dels materials i dels processos tecnològics
- Registre d’estructures i territori (Territori i GIS)

Continua llegint
Un primer bloc d’assignatures configuren un itinerari comú de teoria i mètodes aplicables a diferents cronologies i temàtiques de l’arqueologia ...
Continua llegint
Beques de recerca
Convocatòria 2018-2019 (fins al 19 de setembre) del Ministeri d'Educació i Formació Professional destinada a facilitar que els alumnes de l'últim curs d'estudis universitaris i primer curs de Màsters Oficials.
Continua llegint
Nombre de Crèdits ECTS: 60
Nombre de places: 25
Preu Orientatiu (del curs 2018-2019): 46,50 euros per crèdit ...
Continua llegint

QS2020 001L' Arqueologia a la Universitat de Barcelona es posiciona en el número 47 del llistat QS world university ranking, essent la 1a de l'Estat espanyol.

Presentació

El Màster d’Estudis Avançats en Arqueologia ofereix una formació integral en el conjunt de ciències analítiques aplicades a l’Arqueologia. Té com a objectiu central proporcionar els coneixements i les eines per a poder analitzar i interpretar el registre arqueològic des d’una perspectiva multidisciplinar i form,ar l’alumnat en novesmetodologies i tècniques procedents d’altres disciplines.

El màster fomenta l’aproximació a l’Arqueologia des d’una perspectiva diferent que inclou la formació en mètodes fisico-químics per a l’estudi de materials, el paleoambient, els recursos animals i vegetals, la geoarqueologia, etc., així com també en els avenços digitals. Aquesta aproximació innovadora a les ciències analítiques aplicades a l’arqueologia constitueix un dels futurs professionals de la nostra disciplina.

L’objectiu del màster és doble: el desenvolupament d’un perfil professionalitzador en la gestió de l’arqueologia pública i privada i l’inici d’una trajectòria de recerca que condueixi l’alumne a la realització de la Tesi Doctorals en Arqueologia i a la conseqüent carrera investigadora.

On sóm ?

Carrer de Montalegre, 6
Planta 1, despaxt 1034
Barcelona 08001
Tel: 934 037 540

Temàtiques de recerca