febrer22

Seminaris de Tecnologia Lítica

Els especialistes en tecnologia lítica, el Dr. Mathieu Langlais i el Sr. Luis Jiménez, van impartir dos seminaris especialitzats el 16 de febrer passat en el marc de l'assignatura Anàlisi d'Indústries Lítiques.

febrer16

Obert el primer termini de preinscripció al Màster d'Estudis avançats en Arqueologia de la UB

FLqScrtXMAAhosw Des d'avui i fins al proper 18 d'abril està obert el primer termini de preinscripció al Màster d'Estudis avançats en Arqueologia de la UB.

Des04

Guillem Civit ha guanyat el Premi Catedra Educació i Patrimoni Immaterial del Pirineu

El que ha estat el nostre estudiant Guillem Civit  ha guanyat el Premi Catedra Educació i Patrimoni Immaterial del Pirineu en la categoria de Millor TFM amb el treball:

La transformació del paisatge d’alta muntanya als Pirineus. Estudi de l’activitat antròpica dels segles IX i XII i els seus camins al Port del Cantó(Pallars Sobirài Alt Urgell), que va ser tutelat pels professors del nostre màster Santiago Riera i Miriam Domínguez. L'estudi és fruit d'una col.laboració entre el màster i el Museu dels Camins de Llagones.

febrer22

Experimentant amb matèries primeres i indústries lítiques

MAA2022 02 22 01 La profesora Gemma Alias de la Facultat de Ciències de la Terra (UB) dirigió la salida de campo a Collserola del pasado 9 de febrero en el marco de la asignatura Análisis de Industrias Líticas.

Des23

Pràctica d'arqueologia experimental de la mà de la Dra. Natalia Alonso, catedràtica de la UDL

Els i les estudiants del Màster d'Estudis Avançats en Arqueologia de la UB han realitzat una pràctica d'arqueologia experimental de la mà de la Dra. Natalia Alonso, catedràtica de la UDL i una de les principals especialista en l'agricultura antiga a la península ibèrica.

Nov19

Conferència sobre els estudis tafonòmics recents en territori pampeà argentí

El passat 17 de novembre el professor Cristian Kaufmann va impartir una conferència molt interessant sobre els estudis tafonòmics recents en territori pampeà argentí. Moltes gràcies Cristian per compatir amb nosaltres els teus amplis coneixements!

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>