Des04

Guillem Civit ha guanyat el Premi Catedra Educació i Patrimoni Immaterial del Pirineu

El que ha estat el nostre estudiant Guillem Civit  ha guanyat el Premi Catedra Educació i Patrimoni Immaterial del Pirineu en la categoria de Millor TFM amb el treball:

La transformació del paisatge d’alta muntanya als Pirineus. Estudi de l’activitat antròpica dels segles IX i XII i els seus camins al Port del Cantó(Pallars Sobirài Alt Urgell), que va ser tutelat pels professors del nostre màster Santiago Riera i Miriam Domínguez. L'estudi és fruit d'una col.laboració entre el màster i el Museu dels Camins de Llagones.

Nov05

Ponència Dr. Cristian Kaufmann: Perspectivas contemporáneas en tafonomía sudamericana. Principales líneas de desarrollo en la región pampeana (Argentina)

El día 17 de noviembre a las 16.00 en la Sala de Juntas de la Facultad de Geografía e Historia de la Universitat de Barcelona el Dr. Cristian Kaufmann, investigador del Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Tecnológicas (CONICET), Instituto de Investigaciones Arqueológicas y Paleontológicas del Cuaternario Pampeano(INCUAPA), impartirá la ponencia:

Perspectivas contemporáneas en tafonomía sudamericana. Principales líneas de desarrollo en la región pampeana (Argentina).

Oct25

CONVOCATÒRIA 2021 AJUTS PER A ESTUDIS O PROJECTES FORA DE CATALUNYA

FUAPPPer a dur a terme estades fora de la Comunitat Autònoma de Catalunya, preferentment a l’estranger, per a la realització d’estudis de postgrau o treballs de recercaaixí com estudis de màster d’ensenyaments  artístics, música, composició i cant. Cada aspirant ha de presentar la sol·licitud segons la seva titulació.

Nov19

Conferència sobre els estudis tafonòmics recents en territori pampeà argentí

El passat 17 de novembre el professor Cristian Kaufmann va impartir una conferència molt interessant sobre els estudis tafonòmics recents en territori pampeà argentí. Moltes gràcies Cristian per compatir amb nosaltres els teus amplis coneixements!

Oct29

La UB millora posicions en els rànquings BGU i NTU

edifici historic.jpg 1196206075La Universitat de Barcelona millora posicions en el rànquing internacional Best Global Universities (BGU), en el qual ocupa la posició 87 a escala mundial, respecte al lloc 90 que ocupava l’any passat. La UB se situa en el lloc 28 entre les universitats europees i continua sent la primera universitat a l’Estat espanyol.

Set24

Applying for research funding in Palaeolithic Archaeology: the case of the ERC MULTIPALEOIBERIA project

Dr. Manuel Alcaraz Castaño | Profesor de Prehistoria de la Universidad de Alcalá
Viernes 1 de octubre de 2021 - 18h en la Sala Jane Addams – 4ª planta de la Facultat Geografia i Història UB

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>