Nov05

Ponència Dr. Cristian Kaufmann: Perspectivas contemporáneas en tafonomía sudamericana. Principales líneas de desarrollo en la región pampeana (Argentina)

El día 17 de noviembre a las 16.00 en la Sala de Juntas de la Facultad de Geografía e Historia de la Universitat de Barcelona el Dr. Cristian Kaufmann, investigador del Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Tecnológicas (CONICET), Instituto de Investigaciones Arqueológicas y Paleontológicas del Cuaternario Pampeano(INCUAPA), impartirá la ponencia:

Perspectivas contemporáneas en tafonomía sudamericana. Principales líneas de desarrollo en la región pampeana (Argentina).

Oct25

CONVOCATÒRIA 2021 AJUTS PER A ESTUDIS O PROJECTES FORA DE CATALUNYA

FUAPPPer a dur a terme estades fora de la Comunitat Autònoma de Catalunya, preferentment a l’estranger, per a la realització d’estudis de postgrau o treballs de recercaaixí com estudis de màster d’ensenyaments  artístics, música, composició i cant. Cada aspirant ha de presentar la sol·licitud segons la seva titulació.

Set17

Conferència inaugural del curs acadèmic 2021-2022 del Màster d'Estudis avançats en Arqueologia

Dilluns 27 de setembre, a les 16.00 h, a l'Aula Jane Adams de la 4a planta de la Facultat de Geografia i Història / UB / Montalegre 6

La conferència inaugural d'enguany porta per títol: Obsidian sourcing in the western Mediterranean, which method(s)? i serà impartida pel Dr. François-Xavier Le Bourdonnec de l'Institut de Recerca en Materials Arqueològics (IRAMAT-CRP2A) de la Université Bordeaux Montaigne, un dels principals especialistes europeus en l'estudi arqueomètric de les obsidianes.

Oct29

La UB millora posicions en els rànquings BGU i NTU

edifici historic.jpg 1196206075La Universitat de Barcelona millora posicions en el rànquing internacional Best Global Universities (BGU), en el qual ocupa la posició 87 a escala mundial, respecte al lloc 90 que ocupava l’any passat. La UB se situa en el lloc 28 entre les universitats europees i continua sent la primera universitat a l’Estat espanyol.

Set24

Applying for research funding in Palaeolithic Archaeology: the case of the ERC MULTIPALEOIBERIA project

Dr. Manuel Alcaraz Castaño | Profesor de Prehistoria de la Universidad de Alcalá
Viernes 1 de octubre de 2021 - 18h en la Sala Jane Addams – 4ª planta de la Facultat Geografia i Història UB

Jun07

Beques de col.laboració amb el Departament per a estudiants de primer curs de màster

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha publicat la Beca de Col·laboració en departaments per al curs 2021-2022. Trobareu tota la informació actualitzada a la pàgina web.

El termini de presentació de sol·licituds és del 4 de juny al 30 de setembre del 2021.

Adjuntem informació de la convocatòria.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>