Mar02

Seminario: Tarteso en Comunidad: un ejemplo de ciencia comunitaria y género en el mundo rural

Esther Rodríguez (CSIC, Instituto de Arqueología Mérida)

17 de març /  17-18.30 hores /  Aula 406 /  Facultat de Geografia i Història / Universitat de Barcelona

https://tartesoencomunidad.blogspot.com/

febrer22

Seminaris de Tecnologia Lítica

Els especialistes en tecnologia lítica, el Dr. Mathieu Langlais i el Sr. Luis Jiménez, van impartir dos seminaris especialitzats el 16 de febrer passat en el marc de l'assignatura Anàlisi d'Indústries Lítiques.

febrer16

Obert el primer termini de preinscripció al Màster d'Estudis avançats en Arqueologia de la UB

FLqScrtXMAAhosw Des d'avui i fins al proper 18 d'abril està obert el primer termini de preinscripció al Màster d'Estudis avançats en Arqueologia de la UB.

febrer22

Treball Final de Màster (TFM)

MAA2022 02 22 03Quatre estudiants del Màster en Estudis Avançats en Arqueologia han presentat i defensat amb èxit el Treball Final de Màster (TFM) a la convocatòria extraordinària de Febrer 2022. Totes les investigacions han estat dirigides per docents i col·laboradors del Màster especialistes en les diverses línies i desenvolupades en marc dels seus projectes de recerca.

febrer22

Experimentant amb matèries primeres i indústries lítiques

MAA2022 02 22 01 La profesora Gemma Alias de la Facultat de Ciències de la Terra (UB) dirigió la salida de campo a Collserola del pasado 9 de febrero en el marco de la asignatura Análisis de Industrias Líticas.

Des23

Pràctica d'arqueologia experimental de la mà de la Dra. Natalia Alonso, catedràtica de la UDL

Els i les estudiants del Màster d'Estudis Avançats en Arqueologia de la UB han realitzat una pràctica d'arqueologia experimental de la mà de la Dra. Natalia Alonso, catedràtica de la UDL i una de les principals especialista en l'agricultura antiga a la península ibèrica.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>