Des11

Treball Final de Màster des de la Xina

Master 2020 12 15 002 Avui, el màster està d'enhorabona i s'ha posat de llarg. Des d'una gran distància, avui ha completat el màster la nostra primera estudiant xinesa, Kexin Yuan, amb un treball excel·lent sobre la història, les innovacions tecnològiques i la comercialització a Europa de la porcellana xinesa.

El TFM, tutoritzat pel Dr. Jaume Buxeda, l'ha presentat i defensat des de la Xina, on resideix actualment. Donada la seva alta qualitat professional, li desitgem molts d'èxits en el futur. Molt satisfets des d'un Máster jove com el nostre, però que s'està internacionalitzant ràpidament.

Nov22

Els estudiants del màster d'estudis avançats en Arqueologia visiten el jaciment de la Vila de Madrid

Els estudiants del màster d'estudis avançats en Arqueologia visiten el jaciment de la Vila de Madrid on porten a terme una pràctica sobre diagnosi i conservació arqueològica

Nov24

Beca predoctoral a l’Institut d’Arqueologia de la UB (IAUB)

Vine a fer la teva tesi doctoral en una nova estructura de recerca. L’IAUB és un nou institut de recerca de la UB, amb un caràcter multidisciplinari, diacrònic i internacional, dedicat a l’Arqueologia. Oferim una beca predoctoral dins del programa PREDOCS-UB 2020.

Presentació de sol·licituds de l'11 al 29 de gener de 2021.

Nov17

Pandèmies: una mirada interdisciplinària dels instituts de recerca de la UB

Més enllà de l’àmbit estrictament mèdic i sanitari, els interrogants que ha obert la crisi de la COVID-19 són molts i d’índole diversa, i afecten pràcticament totes les esferes de l’activitat humana. Els instituts de recerca de la UB ens proposen projectar una mirada interdisciplinària sobre la pandèmia per abordar aspectes tan diferents com complementaris: des de l’abordatge científic fins al debat sobre els drets fonamentals; des dels efectes econòmics i socials de la crisi fins a les seves implicacions filosòfiques i morals; des de l’impacte en la salut mental de la ciutadania fins a l’adopció d’una perspectiva històrica que permeti analitzar el present a la llum d’èpoques passades.

Oct14

La docència teòrica serà on-line fins el 30 d'octubre

logo MA fons vermell iconLa docència teòrica serà on-line fins el 30 d'octubre, ara bé les proves d'avaluació (examen del dia 15) i les pràctiques que ja estan programades per aquests quinze dies (Teoria i mètode de l'archaeological science) que es porten a terme en un laboratori de la UB es podran dur a terme, seguint òbviament el que ja estava previst, és a dir, l'ús de la mascareta en tot moment, l'ús de guants en el cas de la manipulació de materials, rentat hidroalcoholic, etc...

<<  2 3 4 5 6 [78 9 10 11  >>