Mar27

APPEL À CANDIDATURES BÉNÉVOLES - CHANTIERS ARCHÉOLOGIQUES DE CIVITA DI TRICARICO - SERRA DEL CEDRO

Ecole RomeAppel à candidatures bénévoles

Le chantier aura lieu du 10 au 29 août 2020

Date limite de candidature : 27 avril 2020, 12h (heure de Rome)

Mar17

Coronavirus: Interrupció de classes presencials del màster

A causa de la pandemia de Coronavirus, les classes pressencials del màster s'interrompen fins el el daa 14 d'abril.
Dessitgem poder reemprende les sessions pressencials el més aviat possible, però de no ser possible, estem cercant alternatives docents.
El darrer dia, abans que la Facultat tasqués les portes por un període d'un mes, les estudiants finalitzaven la primera assignatura de GIS i havien avançat moltíssim en l'elaboració de cartografia digital amb la Dra. Miriam Domínguez.

Mar03

Visita al Museu de la Terrissa de Quart

El divendres 14/02 es va fer una visita al Museu de la Terrissa de Quart (Quart, Girona) (http://museuterrissa.cat/es) i al taller ceràmic de la família Bonadona, en el marc de l’assignatura de màster Anàlisi de Materials ceràmics, metal·lúrgics i altres materials arqueològics.

Mar25

El Màster d'estudis avancats en Arqueologia participa de la fira virtual de màsters

uniferiaHi trobareu Informació sobre sistemes d'accés, possibilitats d'internacionalització, preus, matrícules, beques, allotjaments.

Mar03

Presentacions de TFM 2020

Durant el mes de febrer s'han presentat dos excel·lents treballs de final de Màster.
Bea Servera ha estudiat al costat de la Dra. Roberta Mentesana, la composión de pastes ceràmiques del Bronze de Valcorrente (Sicília) i Laia Mora, al costat de l'Dr. Xavier Oms, la cronologia i distribució dels assentaments de la Prehistòria Recent al Prepirineu i la plana de Lleida. Felicitats a les dues!
febrer26

Beques de col.laboració amb el Servei d'Arqueologia

EI Departament de Cultura ofereix 5 beques d'estada en pràctiques per als estudiants de 3rt i 4rt del Grau d'Arqueologia i del Màster d’estudis Avançats en Arqueologia per a realitzar pràctiques al Serveis Territorials de Cultura i al Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya.

[12 3 4 5  >>