Jun26

Darrer termini de pre-inscripcions del Màster d'Estudis avançats en Arqueologia

logo MA fons vermell iconEl primer de juliol s'obre el darrer termini de pre-inscripcions del Màster d'Estudis avançats en Arqueologia, no deixis passar la oportunitat, queden les tres darreres places! Avacem plegats cap el teu futur en un entorn d'aprenentatge segur.

Jun04

BASES PER A LA CONVOCATÒRIA DE DUES BEQUES DE RECERCA PER A LLICENCIATS UNIVERSITARIS "BEQUES L'HOSPITALET 2020”

20200529 BEQUES RECERCA MdLH 1La Junta de Govern Local en sessió celebrada el dia 11 de març de 2020 ha aprovat inicialment les Bases per a la convocatòria de dues beques de recerca per a llicenciats universitaris, les quals es fan públiques per a general coneixement i de conformitat amb allò disposat a l’article 83 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques ...

Maig07

Curs d'arqueologia d'Empúries

(del 19 de juliol al 8 d’agost de 2020)

El Museu d’Arqueologia de Catalunya té la voluntat d’organitzar la 74ª edició del Curs d’Arqueologia d’Empúries, que aquest any es preveu celebrar entre el diumenge 19 de juliol i el dissabte 8 d’agost de 2020. 

Jun12

QS world university ranking 2020

MA 2020 06 12 001L' Arqueologia a la Universitat de Barcelona es posiciona en el número 47 del llistat QS world university ranking, essent la 1a de l'Estat espanyol .
Jun01

Obert el termini de sol.licitud de les Beques Màster + UB

Fins el dia 22 de juny de 2020, restarà obert el termini de sol.licitud de les beques de col.laboració en investigació dins dels Grups de Recerca de Qualitat, per a estudiants que segueixen el màster d'Estudis Aavançats en Arqueologia. Més informació a:
 
Abr19

Màster d'Estudis avançats en Arqueologia

logo MA fons vermell iconEl Màster d'Estudis avançats en Arqueologia us ofereix la possibilitat de matrícules parcials a aquells estudiants d'altres màsters o doctorats, tant de la pròpia Universitat de Barcelona com d'altres universitats catalanes o espanyoles, interessats en aspectes concrets de la nostra proposta formativa. Dona-li un cop d'ull a la normativa segur que t'interesa!

[12 3 4 5  >>