Jul04

Es defensen els Treballs Finals de Màster de la primer promoció 2018-2019

Marta Valls, Maria Rueda i Albert Egea han estat els tres primers alumnes que han defensant els seus TFM del màster d'Estudis Avançats en Arqueologia. Han estat tres treballs sobre arqueometria de ceràmiques carolíngies, de dolia romanes i d'arqueomagnetisme aplicat a datacions absolutes.

Excel.lents treballs de recerca pràctica realitzada en els projectes dels grups de recerca de la secció.

Jul01

Acte de Graduació de la primera promoció del màster d'Estudis Avançats en Arqueologia curs 2018-2019

El dia 27 de juny, se celebrà l'acte de graduació de la primera promoció dels estudiants del màster d'Estudis Avançats en Arqueologia. L'acte se celebrà a la fabulosa sala del Paranimf de la Universitat de Barcelona i intervingué en Santiago Riera com a coordinador del màster i la Laia Mora, en representació de l'alumnat. Diverses alumnes varen rebre el diploma de graduació de mans de Degà de la Facultat de Geografia i Història, DrRicardo Piqueras.

Jul01

Darrer termini de preinscripcions al màster d'Estudis Avançats en Arqueologia de la Universitat de Barcelona (curs 2019-2020)

20190112 111823 450px Especialitza't en ciències i analítiques aplicades a l'arqueologia i la prehistòria. Entre l’1 i el 12 de juliol, estarà obert el darrer període de preinscripció al màster de les places reservades per darrera convocatòria.

Abr12

Pràctiques de l'assignatura de materials

Estudiants del màster d'Estudis Avançats en Arqueologia realitzen exercicis experimentals de producció de vidre, en l'assignatura Anàlisi de Materials Ceràmics, Metal·lúrgics i altres Materials Arqueològics, que imparetixen la Dra. Verònica Martínez i el Dr. Javier López-Cachero.