Jun07

Beques de col.laboració amb el Departament per a estudiants de primer curs de màster

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha publicat la Beca de Col·laboració en departaments per al curs 2021-2022. Trobareu tota la informació actualitzada a la pàgina web.

El termini de presentació de sol·licituds és del 4 de juny al 30 de setembre del 2021.

Adjuntem informació de la convocatòria.

Maig03

Vols formar-te en diverses disciplines aplicades als estudis arqueològics? en els camps de l'analítica de materials, bioarqueologia i GIS?. Està obert el període de pre-inscripcions al màster d'arqueologia de la UB

Master2021 05 03 001El màster d'Estudis Avançats en Arqueologia de la Universitat de Barcelona ofereix una formació avançada en l'avantguarda dels estudis arqueològics actuals, que us permetrà apropar-te a l'arqueologia des d'una perspectiva diferent, aprofitant els darrers avenços metodològics i científics de què es disposa avui dia per respondre a qüestions relacionades amb l'arqueologia. Es tracta, doncs, d'un màster altament pluridisciplinari i transversal, on, a més de les eines tradicionalment emprades als estudis arqueològics, es fan servir també tot un seguit de disciplines, mètodes i tècniques provinents d'altres camps com la geologia, la geografia, l'antropologia, la biologia, la química o la conservació. Aquesta línia de recerca és el que a escala internacional s'engloba sota el paraigua de l'arqueometria.

Abr09

75è CURS D’ARQUEOLOGIA D’EMPÚRIES (del 4 al 24 de juliol de 2021)

El Museu d’Arqueologia de Catalunya té la voluntat d’organitzar la 75ª edició del Curs d’Arqueologia d’Empúries, que aquest any es preveu celebrar entre el diumenge 4 de
juliol i el dissabte 24 de juliol de 2021.

Maig07

Obertura del termini per sol·licitar l'admissió al doctorat

UB genericPer informació sobre admissió i accés als programes de Doctorat pel curs 2021-22, cliqueu aquí

Abr11

Free online course for undergraduate archaeology students - Paleoradiography - Part of a research project for a teaching qualification

curs2021 001I would like to make you aware of a free online course I have created for undergraduate archaeology students concerning the use of radiography in archaeology - paleoradiography. 

Mar02

Dissenyem plegats el teu futur en l'arqueologia

Ja s'ha obert el termini de preinscripció al Màster d'Estudis Avançats en Arqueologia per al curs 2020-2021 de la Universitat de Barcelona.

Primer període: del 10 de febrer al 18 d'abril de 2021 /  Segon període: del 20 d'abril al 21 de juny de 2021

El màster d'Estudis Avançats en Arqueologia de la Universitat de Barcelona ofereix una formació avançada en l'avantguarda dels estudis arqueològics actuals, que us permetrà apropar-te a l'arqueologia des d'una perspectiva diferent, aprofitant els darrers avenços metodològics i científics de què es disposa avui dia per respondre a qüestions relacionades amb l'arqueologia.

[12 3 4 5  >>