Jul30

Darreres pre-inscripcions per al curs 2019-2020 en el mes de setembre

A inicis del mes de setembre, s'obrirà el darrer  termini de pre-matrícula per a les places reservades per la darrera convocatòria de setembre. Per realitzar la preinscripció, cal adjuntar el Currículum Vitae, l’expedient acadèmic i una carta de motivació. S’ha de determinar l’itinerari d’especialització d’entre els tres que proposa el màster: Paleoambient i Bioarqueologia, Materials arqueològics i Tècniques SIG. La comissió acadèmica determinarà les sol·licituds acceptades en el màster en funció de l'expedient i la motivació del sol·licitant. En els propers mesos, la comissió realitzarà una tutoria personal o via Skype amb l'alumne seleccionat i es procedirà a la seva definitiva matriculació.

 

Jul04

Es defensen els Treballs Finals de Màster de la primer promoció 2018-2019

Marta Valls, Maria Rueda i Albert Egea han estat els tres primers alumnes que han defensant els seus TFM del màster d'Estudis Avançats en Arqueologia. Han estat tres treballs sobre arqueometria de ceràmiques carolíngies, de dolia romanes i d'arqueomagnetisme aplicat a datacions absolutes.

Excel.lents treballs de recerca pràctica realitzada en els projectes dels grups de recerca de la secció.

Jul01

Acte de Graduació de la primera promoció del màster d'Estudis Avançats en Arqueologia curs 2018-2019

El dia 27 de juny, se celebrà l'acte de graduació de la primera promoció dels estudiants del màster d'Estudis Avançats en Arqueologia. L'acte se celebrà a la fabulosa sala del Paranimf de la Universitat de Barcelona i intervingué en Santiago Riera com a coordinador del màster i la Laia Mora, en representació de l'alumnat. Diverses alumnes varen rebre el diploma de graduació de mans de Degà de la Facultat de Geografia i Història, DrRicardo Piqueras.

Jul23

Convocatòria pràctiques servei d’arqueologia i paleontologia

EI Departament de Cultura ofereix 2 beques d'estada en pràctiques externes extracurriculars per als estudiants  de la Universitat de Barcelona que actualment estiguin cursant el Grau d’Arqueologia, el Màster d’Estudis Avançats en Arqueologia o el Màster de Gestió del Patrimoni Cultural i Museologia, en aquests dos casos procedents del Grau d’Arqueologia. Aquestes beques seran per realitzar pràctiques als Serveis Territorials de Cultura i al Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya.

Jul01

Darrer termini de preinscripcions al màster d'Estudis Avançats en Arqueologia de la Universitat de Barcelona (curs 2019-2020)

20190112 111823 450px Especialitza't en ciències i analítiques aplicades a l'arqueologia i la prehistòria. Entre l’1 i el 12 de juliol, estarà obert el darrer període de preinscripció al màster de les places reservades per darrera convocatòria.

Maig08

Pràctiques de morfologia i petrografia lítica

Alumnes del màster d'estudis avançats en arqueología de la UB realitzen 15 hores de pràctiques de caracertizació de peces lítiques, en l'assignatura de Materials Lítics que s'imparteix dina la línea d'especialització d'anàlisis de materials.

<<  9 10 11 12 13 [1415 16  >>